Zoals de naam Tekststroom al doet vermoeden, kun je bij mij terecht voor teksten. Ik schrijf over van alles, maar het leukste vind ik schrijven over reisbestemmingen. En dan vooral over mijn grote liefde Turkije. De meeste teksten schrijf ik belevend, storytelling. Als je de tekst leest, voelt het of je al op je reisbestemming bent. Of dat je al contact hebt met de dienstverlener die je zoekt, het product al in je handen hebt.

Mijn opdrachten krijg ik vooral van andere ondernemers. Zelfstandig professionals, kleine en grotere bedrijven die teksten voor hun website nodig hebben, of mij hun nieuwsbrieven, informatiebrochures en zelfs blogs laten schrijven. Als ik met een opdrachtgever in gesprek ga, begint mijn schrijversbrein al te werken. Ik maak aantekeningen en mijn creativiteit komt tot leven. In mijn teksten komen niet alleen de zakelijke feiten naar voren, maar ook de persoonlijkheid van de ondernemer. De essentie die jij me als opdrachtgever vertelt.

In 2010 kwam ik tot de ontdekking dat ik echt een schrijver ben. Tot die tijd dacht ik dat ik communicatieadviseur was… Een klein verschil zul je misschien denken, maar voor mij wel essentieel. In alle banen die ik heb gehad, vormde schrijven de verbindende factor. Bij de uitgeverij, de gemeente en zelfs de wooncorporatie. Toen ik in januari 2011 Tekststroom inschreef bij de Kamer van Koophandel, klopte alles. In mijn logo staat niet voor niets communicatieondersteuning en mijn website is www.tekststroom punt com(municatie). Ja, omdat goede teksten jouw belangrijkste bron van communicatie zijn. Goede teksten op je website, niet alleen zodat potentiële klanten je vinden, maar zodat ze ook verder lezen op je site. En vertrouwen krijgen in jouw product. Daar gaat het om.

Mijn grote liefde voor Turkije vat ik samen in een boek. Ik woonde twee jaar in Turkije om de taal te leren en heb toen veel inzicht in de cultuur gekregen.